تیم پردیس خواهران در مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۰۰۰ اخبار دانشگاه

اولین دور از رقابت‌های علمی شبیه سازی شورای نگهبان در روزهای پنج شنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ فروردین در دانشگاه علوم قضایی برگزار شد. در این دور از رقابت، ۵۰ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های سراسر کشور به همراه یک نفر استاد راهنما حضور یافتند و گروه‌های شرکت‌کننده متناسب با جدول زما‌نبندی اعلام شده به رقابت پرداختند.

شایان ذکر است دانشجویان پردیس خواهران در دو تیم 6 نفره در رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان شرکت کردند که یکی از تیم ها شامل خانم‌ها فاطمه محمد قلی‌ها، فاطمه کلانتر معتمد، فاطمه مجیدی، مطهره سادات طالبی، مریم مهاجری و عاطفه ذبیحی تحت راهنمایی دکتر صدیقه مهدوی کنی، عضو هیات علمی پردیس خواهران جزو 20 تیم منتخب اعلام شده و به مرحله دوم این رقابت علمی راه یافتند.

گفتنی است دور دوم رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان، در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری ۵ و ۶ اردیبشهت ماه برگزار می‌شود که در این دور از رقابت‌ها 20 گروه به رقابت می‌پردازند.