دیدار فرمانده بسیج دانشجویی با رئیس محترم پردیس خواهران

۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۹۸۷ اخبار دانشگاه

روز شنبه 24 فروردین، خادم، فرمانده بسیج دانشجویی به ارائه گزارشی از اردوی راهیان نور در قالب کلیپ تصویری اقدام نمود. وی، شعار کلی این اردو را " لیلی نام دیگر جنگ است ،اگر پای عقیده در میان باشد"، عنوان کرد.

خادم در ادامه به ذکر مکان‌های مورد بازدید پرداخت و توضیحاتی پیرامون هر یادمان با ارائه نماد و پرچم آن ارائه داد. به طور مثال شعار دوکوهه (خودسازی) و.....

وی در ادامه به معرفی مسئولان اردو در حوزه‌های مختلف و همچنین برنامه‌های تربیتی جهت استمرار ارتباط دانشجویان با شهدا شامل برپایی کلاس‌های معرفتی برای افراد شرکت کننده در اردو و برگزاری اردوهای هم راستا با این اهداف برای سایر دانشجویان پرداخت.

در ادامه رئیس محترم پردیس ضمن بیان نکاتی در زمینه برگزاری هرچه بهتر اردوی راهیان نور تاکید نمودند: از ویژگی‌های بارز دانشجویان امام صادق(ع) اخلاق،اخلاص،اتحاد و همدلی و بسیج برای انجام کارها است.

ایشان ضمن بیان اینکه یکی از روش‌های تربیتی و موفقیت در زندگی نظم و انجام منظم کارهاست، تصریح نمودند: فضای معنوی اردوی راهیان نور و تربیت اسلامی باید ادامه دار باشد و در طول سال و در محیط دانشگاه نیز در جریان باشد.

رئیس پردیس خواهران در این باره افزودند: دانشجویان باید به تربیت نفس، تربیت بعد عبادی خود و اذکار که بالاترین آن ذکر استغفرالله است و نماز اول وقت اهتمام ورزند.

در پایان جلسه ایشان  بر یکی از مهمترین جنبه های تربیت اسلامی که  مساله حق الناس است ، تاکید نمودند.