جشنواره ورزشی زمستانه ویژه گرامیداشت دهه مبارک فجر

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۱ کد : ۱۹۲۳ اخبار دانشگاه

به منظور گرامیداشت دهه مبارک فجر به همت اداره تربیت بدنی و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی پردیس خواهران، جشنواره ورزشی زمستانه  آغاز شد.

این جشنواره که با هدف ترویج ورزش‌های همگانی و غنی‌سازی اوقات فراغت جامعه دانشگاهی برگزار می‌گردد با ویژه برنامه‌هایی چون برگزاری مسابقات دارت ویژه استادان و کارکنان از تاریخ 15 بهمن ماه آغاز شد و تا 4 اسفند ادامه دارد.

در این دوره از مسابقات دارت 15 نفر از کارکنان در روز دوشنبه 15 بهمن با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان بهاره‌ فتح آبادی مقام اول، محدثه شهداب مقام دوم و مهدیه ملک زاده مقام سوم را کسب نمودند و از آنان با اهداء جوایز و حکم قهرمانی تقدیر به عمل آمد.

از دیگر برنامه‌های جشنواره، کارگاه ارگونومی و مسابقه طناب کشی است که در روزهای آتی برگزار می‌شود.