پیام تبریک به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۲ کد : ۱۹۱۹ اخبار دانشگاه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

إنَّ فاطِمَةَ بِنْتَ مُحَمَّدٍ صَلَّی الله عَلَیهِ و آله تَحْضُرُ زُوّارَ قَبْرِ ابْنِهَا الْحُسَینِ عَلیه السلام فَتَسْتَغْفِرُ لَهُمْ ذُنُوبَهُمْ

چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی همزمان شده با ایام پرفضیلت فاطمیه. ایامی که در آن بانوی دو عالم، حضرت زهرا (سلام الله علیها) پس از گذراندن عمر پربرکتشان در راه احیای اسلام و ارزش های دینی به لقاء‌الله رسیدند و سنت حسنه دفاع از عقاید اسلامی و باورهای دینی را به یادگار گذاشتند.

و بار دیگر انقلاب جمهوری اسلامی ایران مقدمه‌ای شد برای احیای ارزش‌های دینی و اسلامی توسط مردم غیور ایران که همدل و همصدا و با گام‌هایی راستین، نهال عزت و مردانگی را با دستان پرتوان خود فرونشاندند.

امیدوارم با پاسداری و حفاظت از این ارزش‌های الهی که با جانفشانی پیروان آل محمد(ص) احیا گشته، زمینه سازی ظهور حضرت ولیعصر (عجل الله فرجه الشریف) را فراهم سازیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت ایام پرفضیلت فاطمیه، چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند اسلامی را به همه مردم بزرگوار میهن اسلامی، جامعه دانشگاهی به ویژه مجموعه پردیس خواهران تبریک عرض می نمایم و برای همه مردم شریف ایران از خداوند متعال سرافرازی و سربلندی مسئلت دارم.

قدسیه مهدوی کنی

رئیس پردیس خواهران