پیام تسلیت رئیس پردیس خواهران در پی درگذشت مرحوم مهندس حاج محمد نبی حبیبی

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۹۱۴ اخبار دانشگاه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ الَّذینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ

ضایعه درگذشت مرحوم مهندس حاج محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی و نایب رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر را از صمیم قلب تسلیت عرض می‌نمائیم. آن مرحوم از یاران مخلص و صمیمی امام و رهبری  و از مبارزان دوران نهضت بودند و زمینه ساز خدمات بی منت و صادقانه به ملت ایران بودند.

بدین وسیله از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای خانواده محترم‌شان به ویژه همسرایشان سرکار خانم فخر صبر و شکیبایی مسئلت داریم.

قدسیه مهدوی کنی

رئیس پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع)