برگزاری پنجمین نشست علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی

۲۶ مهر ۱۳۹۱ | ۰۲:۵۷ کد : ۱۵۱ اخبار دانشگاه
برگزاری پنجمین نشست علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی

پنجمین نشست علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی در تاریخ 27/7/91 در دانشگاه امام صادق علیه­السلام پردیس خواهران برگزار شد.
پنجمین نشست علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی با مساعدت ریاست محترم دانشگاه و همت و تلاش دفتر مطالعات و تحقیقات دانشجویی معاونت پژوهشی و فناوری، روز پنجشنبه 27 مهرماه سال جاری از ساعت 8 الی 12 در مصلای دانشگاه امام صادق علیه­السلام پردیس خواهران برگزار شد.
در این نشست دکتر طاهره محسنی، استاد دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به این موضوع که «در قرآن 233 بار واژه ولایت تکرار شده است که این تعداد نشان دهنده اهمیت این موضوع از نظر قرآن است»، پنج آیه کلیدی 3 ، 55
و 59 سوره مائده، آیه 59 سوره نساء و آیه 124 سوره بقره را مورد بررسی قرار داد.
بخشی از سخنان ایشان به تفسیر سوره حمد (آیه مالک یوم الدین) اختصاص یافت که در جلسات بعدی نیز ادامه خواهد یافت.
این گردهمایی که با حضور گرم اساتید معزز،‌ اعضای انجمن علمی دانشجویی مطالعات و تحقیقات قرآنی و مسئولین برگزار کننده نشست برگزار شد، با نماز جماعت در مصلای دانشگاه خاتمه یافت.