ثبت درخواست وام شهریه غیرانتفاعی صندوق رفاه دانشجویان نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 آغاز شد

۳۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۵۰۸ اخبار دانشگاه

شرایط و نحوه دریافت وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان اعلام شد

اداره امور دانشجویی از اعلام شرایط و نحوه دریافت وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 صندوق رفاه دانشجویان خبر داد

بر این اساس، دانشجویان ورودی 92 تا 96 می‌بایست دارای شرایط عمومی و آموزشی به شرح ذیل باشند:

شرایط عمومی:

1-  دارا بودن نیاز مالی

2-  دارا بودن صلاحیت اخلاقی و رعایت شئونات دانشجویی

3- عدم استفاده از وام،کمک، بورس تحصیلی ویا وام موسسات دیگر

4- عدم اشتغال به کاری که مستلزم دریافت اجرت میباشد (به استثنای کار دانشجویی)

5- سپردن تعهد محضری توسط یک کارمند(رسمی، پیمانی، بازنشسته با گواهی کسر از حقوق) طبق ضوابط صندوق رفاه برای تشکیل پرونده

شرایط آموزشی:

1- اخذ حداقل واحد مورد نیاز طبق مقررات آموزشی (دوره دکتری 6 واحد)

تبصره: حداقل واحد اخذ شده برای دانشجویان نیمسال آخر کارشناسی‌ارشد 6 واحد و دکتری 3 واحد می‌باشد.

2- مشروط نبودن متوالی در دو نیمسال تحصیلی قبل از درخواست

3- دانشجوی دوره دکتری، حداکثر در نیمسال تحصیلی هشتم مشغول به تحصیل باشد. (این وام به دانشجویان دکتری ورودی 92  و بالاتر تعلق نمی‌گیرد)

مهم: متقاضیان با سابقه دریافت وام شهریه ، می‌توانند از تاریخ 27/10/96  لغایت 18/11/96 برای ثبت درخواست اولیه وام به نشانی www.bp.swf.ir  مراجعه و از گزینه " ورود به پورتال فاز 2" اقدام نمایند.

لازم به توضیح است، نام کاربری و رمز عبور متقاضی کد ملی ایشان با فرمت می‌باشد.

دانشجویانی که برای نخستین بار متقاضی این وام می‌باشند، پس از ثبت اطلاعات فردی در www.bp.swf.ir  و از گزینه "تشکیل پرونده" اقدام و جهت تایید پرونده با مدارک: فرم ثبت نام, فرم تقاضای وام شهریه, سند تعهد محضری, کپی کارت ملی و کارت دانشجویی, برای ثبت تقاضای اولیه وام به اداره امور دانشجویی مراجعه فرمایند. (فرمها در واحد تکثیر دانشگاه موجود است).

دانشجویان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس  www.swf.ir مراجعه فرمایند.