برگزاری کارگاه «مهارت‌های تصمیم‌گیری در فرایند پژوهش»

۳۱ خرداد ۱۳۹۱ | ۰۲:۵۴ کد : ۱۴۶ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه «مهارت‌های تصمیم‌گیری در فرایند پژوهش»

چهار شنبه 31/3/91 کارگاه «مهارت‌های تصمیم‌گیری در فرایند پژوهش» با حضور دکتر یزدان منصوریان برگزار شد.
معاونت پژوهشی و فناوری با همکاری انجمن علمی فقه و حقوق خانواده کارگاهی با عنوان «مهارت‌های تصمیم‌گیری در فرایند پژوهش» را برگزار نمود. در این کارگاه سه ساعته که با حضور اعضای هیات علمی، اساتید، محققان و دانش­آموختگان پردیس و اعضای انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران، ابتدا مسائل نظری فرایند تصمیم‌گیری و اهمیت آن در پژوهش، پیوند مهارت‌های تصمیم‌گیری و حل مسئله، سبک‌ها و مدل‌های مختلف تصمیم‌گیری مطرح شد. سپس به تصمیم‌های مهم در فرآیند پژوهش پرداخته شد.
این تصمیم­ها شامل تصمیم برای انتخاب موضوع و رویکرد پژوهش، تصمیم برای تامین منابع مالی مورد نیاز و همکاری­های پژوهشی
تصمیم برای گردآوری و تحلیل داده ها، تصمیم برای انتشار نتایج پژوهش است که پژوهشگران باید همواره به آن توجه نمایند.
در بخش دوم کارگاه، دکتر منصوریان با بهره­گیری از نظرات اعضای شرکت­کننده، به بررسی مثال­های مرتبط با رشته­های تخصصی حاضرین در راستای مباحث نظری مطرح شده پرداخت. جلسه با پرسش و پاسخ حاضرین خاتمه یافت