برگزاری مراسم سوگواری امام حسین (ع) و سومین ساگرد آیت الله مهدوی کنی(ره)

۲۶ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۵ کد : ۱۴۲۴ اخبار دانشگاه

مراسم عزاداری سالار و سرور شهیدان،  امام حسین (ع)  و سومین سالگرد عالم ربانی، آیت الله مهدوی کنی(ره) در پردیس خواهران برگزار شد. در این مراسم برنامه هایی چون قرائت زیارت عاشورا، مداحی، پخش کلیپ و سخنرانی توسط اساتید دانشگاه امام صادق (ع) – پردیس خواهران برگزار شد.

دکترمهدیه مهدوی، عضو هیات علمی پردیس خواهران در روز نخست عزاداری به موضوع حقوق و تکالیف انسان ها پرداخت و گفت: این تکالیف جنبه های مادی و اخروی دارند و مومنان به هر دو وجه تکلیف توجه می کنند.

در دومین روز مراسم دکتر پورعبدالله، عضو هیات علمی پردیس خواهران به ارائه مباحثی در رابطه با جایگاه رفتار در قیام حسینی پرداخت.

وی در این راستا به تبیین رفتار دینی و گفتار دینی پرداخت و گفت: بعضی وظایف چون نماز، وضو، حجاب، حج و غیره رفتارهای دینی هستند. اما مواردی چون نقل حدیث در محافل عمومی، ذکر گفتن، اذان گفتن، سلام کردن و غیره جزو وظایف گفتاری هستند.

وی در ادامه به ویژگی های رفتار دینی اشاره کرد و گفت: در انجام رفتارهای دینی توجه به مقولاتی چون اهمال و کوتاهی نکردن در انجام این رفتار های حسنه، همچنین خوب و زیاد انجام دادن کارها و  سبقت و سرعت گرفتن در انجام این امور از ویژگی های انجام رفتارهای دینی است.

در سومین روز از مراسم عزاداری حسینی و بزرگداشت سومین سالگرد عالم گرانقدر، حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره)، دکتر عظیم زاده، دانشیار پردیس خواهران ضمن اشاره به بیانات ارزشمند این عالم ربانی راجع به دانشگاه مرجع به مباحثی در زمینه حب الله و حب الحسین و تاثیر آن در مرجعیت علمی و اسلامی پرداخت.

وی در ادامه ضمن بیان ویژگی های انسان کامل از منظر قرآن بیان کرد: حب خدا و بندگان خدا از ویژگی های انسان کامل است. این محبت در انسان فطری است و در او به ودیعه گذاشته شده است.

وی در خاتمه مراسم به ویژگی بزرگان و علمای اخلاق اشاره کرد و تصریح نمود: حب الله و حب الحسین گره ها را باز می کند و قوام جامعه اسلامی را میسر می گرداند و انواع ناهنجاری ها و مشکلات را درمان می کند.

این مراسم با برگزاری نماز جماعت و تنعم عزادارن حسینی از خوان پر برکت ابا عبدالله الحسین (ع) به پایان رسید.