پیام تبریک ریاست پردیس خواهران به مناسبت بزرگداشت مقام استاد

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۲۹۵ اخبار دانشگاه
پیام تبریک ریاست پردیس خواهران به مناسبت بزرگداشت مقام استاد

سپاس یگانه معبودی را سزاست که آدمیان را به دانش و خرد بر عالمیان سروری بخشید و راهنمایانی از میان ایشان برانگیخت تا تعلیم دهند، تربیت کنند و تعالی بخشند.

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مســــــیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.

دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیبا‌ترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

دوازدهم اردیبهشت‌ماه، روز ستایش دانایی، روشنایی، شکوفایی و تعالی است، روز بزرگداشت سنت‌های پسندیده خدا و تعظیم علم و معرفت است.

این‌جانب ضمن تبریک حلول ماه شعبان و اعیاد شعبانیه، روز معلم را به همه استادان، مربیان و دانشگاهیان تبریک عرض کرده و عزم، پایداری و تلاش صادقانه تلاشگران این واحد دانشگاهی را که از تولیدگران اصلی علم در کشور هستند را ارج نهاده، توفیق همگان را از درگاه احدیت در سایه توجهات حضرت ولی عصر )عج) خواستارم.

قدسیه مهدوی

رئیس پردیس خواهران