چهار کتاب جدید منتشر شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۲۵۲ اخبار تصویری
کتاب های حقوق کودک در نظام حقوقی ایران، خواندن متون مطبوعاتی، الزامات و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن کریم و جلد سوم دایره المعارف ادیان از سوی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام) روانه بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، کتاب حقوق کودک در نظام حقوقی ایران به قلم دکتر عاطفه عباسی کلیمانی استادیار دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، احصای حقوق کودکان در حوزه کیفری از طریق مطالعه نظام حقوقی ایران و اسناد بین المللی به ویژه کنوانسیون حقوق کودک و پروتکل الحاقی آن را در دو فصل و پنج گفتار مورد مداقه قرار داده است.

این کتاب در 158 صفحه و با قیمت 120 هزار ریال محصول مشترک دفتر نشر پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(علیه السلام) و بنیاد حقوقی میزان است.

دومین کتاب، خواندن متون مطبوعاتی به قلم ربابه پهلوان باقری و ندا کاووسی است که برای استفاده دانشجویان رشته های آموزش زبان انگلیسی و زبان و ادبیات انگلیسی به عنوان چهارمین محصول مشترک پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت) با قیمت 200 هزار ریال منتشر شد.

الزامات و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن کریم، کتاب دیگری است که توسط دکتر علیرضا جعفرزاده کوچکی با الهام از آموزه های نورانی قرآن کریم در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه «حماسه اقتصادی» تدوین شده است. این کتاب، اقتصاد اسلامی را پاسخگوی نیازهای اساسی مردم می داند و در  192 صفحه و با قیمت 100 هزار ریال این گفتمان غالب را تشریح می کند.

آخرین کتاب، جلد سوم دایره المعارف ادیان از منابع معتبر حوزه «دین شناسی» نوشته ویرجلیس فرم است که  اطلاعات بسیار مفیدی در حوزه دین پژوهی و مطالعات مقایسه ای در اختیار مخاطبان قرار می گیرد. دایره المعارف ادیان در 274 صفحه و با قیمت 155 هزار ریال آمادۀ ارائه به علاقه مندان است.