استاد برتر آموزشی و پژوهشی پردیس خواهران انتخاب شد

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۷ کد : ۱۲۵۱ اخبار تصویری
به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، دکتر فاطمه سلیمانی دره باغی مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی پردیس خواهران در سومین جشنواره معرفی و تجلیل از استادان و دانشجویان برتر دانشگاه امام صادق (علیه السلام) یادواره آیت الله مهدوی کنی (ره) به عنوان استاد برتر آموزشی و پژوهشی انتخاب شد.

دکتر فاطمه سلیمانی دره باغی مدیر گروه فلسفه و کلام اسلامی پردیس خواهران در سومین جشنواره معرفی و تجلیل از استادان و دانشجویان برتر دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، یادواره آیت الله مهدوی کنی (ره)، به عنوان استاد برتر آموزشی و پژوهشی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، دکتر محمد فرهادی میهمان ویژه این مراسم با تاکید بر منش و روش به عنوان وجه ممیزه استادان دانشگاه از دیگر اقشار جامعه  گفت: الگو بودن استادان و شاگردپروری در دانشگاه امام صادق(علیه السلام) به خوبی  هویداست.

وزیر علوم، دانشگاه امام صادق (علیه السلام) را مولود انقلاب اسلامی و یکی از تأثیرگذارترین دانشگاه ها در حوزه علوم انسانی دانست و توجه به اخلاق در همه زمینه‌های علوم انسانی را ویژگی خاص این دانشگاه عنوان کرد.

گفتنی است در این مراسم از ۶ استاد و ۶ دانشجوی برتر دانشگاه امام صادق (علیه السلام) تجلیل شد و دکتر محمد مهدی عسگری استاد دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد به عنوان استاد برتر و دکتر حامد صدقی استاد زبان و ادبیات عربی به عنوان چهره ماندگار علمی این دانشگاه معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

( ۲ )