جشن ازدواج دانشجویی

۱۶ دی ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۲ کد : ۱۲۱۴ اخبار دانشگاه
چهاردهمین جشن ازدواج دانشجویی پردیس خواهران با حضور نوعروسان، مادران و مادران همسرانشان به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

چهاردهمین جشن ازدواج دانشجویی پردیس خواهران با حضور نوعروسان، مادران و مادر همسرانشان به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس، رییس پردیس در این آیین ضمن تبریک این ایام فرخنده و ازدواج دانشجویان، از حرکت دانشجویان در مسیر اهداف متعالی خانواده ابراز خوشحالی نمود و توصیه های اخلاقی در خصوص پایبندی به زندگی مشترک و استفاده بهینه از زمان ارائه کرد.

همچنین دکتر میرغفوریان، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس خواهران، ضمن توصیه به نوعروسان برای شرکت در کارگاه های خانواده مطهر که جهت مشاوره به دانشجویان در زمینه انتخاب دقیق و آگاهانه همسرشان در پردیس برگزار می شود گفت: ازدواج امری مهم و سرنوشت‌ساز است که کا‌میابی یا شکست درآن، در زندگی آینده تأثیر بسزایی دارد، همسر خوب و موافق، زندگی را قرین آرامش و آسایش می‌کند و زمینه را برای پرورش استعدادهای درونی، ترقی و تعالی فراهم می‌سازد.

در ادامه، دکتر مهرشاد شبابی، همسر سردار رحیم صفوی، میهمان ویژه برنامه، ضمن بیان تجربه های حاصل از زندگی مشترک خود، با تاکید بر موضوع مدیریت تعارض، به ملاک های مختلفی مانند حفظ حرمت، احترام، تفاهم، مسئولیت پذیری، پذیرش اشتباه طرفین و گذشت به عنوان عوامل ثبات زندگی اشاره کرد.

در پایان مراسم از سه نفر استادان و دانش آموختگان پردیس خواهران که در زمینه های مختلف زندگی، اجتماعی و تحصیلی موفق شدند و نوعروسان تقدیر به عمل آمد و هدایایی از طرف ریاست پردیس اهدا شد.