مسابقات کاراته دانشجویان

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۴ کد : ۱۲۱۲ اخبار دانشگاه
مسابقات کاراته دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام) با عنوان یادواره شهدای ورزشکار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، یازدهمین دوره مسابقات درون دانشگاهی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام) با همکاری بسیج دانشجویی و انجمن ورزشی تربیت بدنی معاونت دانشجویی و فرهنگی با هدف ایجاد فضای نشاط،‌ آمادگی برای اعزام به مسابقات برون دانشگاهی، شناسایی استعدادهای ورزشی و تقویت روحیه ورزشی برگزار و نفرات برتر انتخاب شدند.

نفرات برتر این مسابقات از بین 60 ورزشکار مطابق با قوانین رسمی فدراسیون کاراته و با حضور داوران بین المللی  مدال و حکم قهرمانی دریافت کردند.

همچنین از مقام آوران مسابقات قهرمانی کشور و مربیان و داوران کاراته نیز تقدیر ویژه به عمل آمد.