افتخارآفرینی پردیس خواهران در مرحلۀ نهایی مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویی

۲۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۹ کد : ۱۱۸۱ اخبار دانشگاه
پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام) در بین برترین های رشتۀ حفظ قرآن کریم در مرحلۀ کشوری سی و یکمین جشنوارۀ ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، فاطمه اسماعیلی دانشجوی فقه و حقوق اسلامی پردیس خواهران که پس از طی  مراحل دانشگاهی و منطقه ای مسابقات دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به مرحلۀ کشوری سی و یکمین جشنوارۀ ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافته بود، موفق به کسب رتبۀ دوم در رشتۀ حفظ 10 جزء قرآن کریم شد.

مرحلۀ نهایی این مسابقات از 18 الی 24 آبان به میزبانی دانشگاه فرهنگیان مشهد  برگزار شد.