نقد و بررسی کتاب فقه الاطفال

۱۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۱۷۷ اخبار دانشگاه
کتاب فقه الاطفال اثر مشترک دکتر کبری پور عبدالله و دکتر منیر حق خواه، اعضای هیئت علمی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پردیس خواهران، پنجمین روز از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی مطبوعات، با بررسی کتاب فقه الاطفال اثر مشترک اعضای هیئت علمی گروه فقه و حقوق اسلامی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و با حضور دکتر مظاهری عضو هیئت علمی دانشگاه شهید مطهری و منتقد این برنامه و جمعی از علاقه مندان برگزار شد.

در این برنامه ابتدا نویسندگان کتاب به معرفی اجمالی و اهداف تالیف پرداختند و گفتند: تدوین این کتاب به منظور تامین منابع درسی گروه های علوم تربیتی و فلسفه با نظارت حجت الاسلام و المسلمین انصاری شیرازی عضو گروه کودک مرکز فقهی ائمه اطهار قم در دستور کار قرار گرفت.

نویسندگان در درباره امتیازهای این کتاب نسبت به موارد مشابه افزودند: طی دو سال نگارش این کتاب با مطالعۀ ژرف انگارانۀ موسوعه الاحکام الاطفال، اهتمام ویژه ای برای نگارش سرفصل های مرتبط و مبتلابه دانشجویان با توجه به منابع دست اول آموزشی و عربی در جهت توانمندسازی دانشجویان برای فهم متون تخصصی اصلی مورد توجه قرار گرفت.

در ادامه دکتر مظاهری در مقام منتقد کتاب فقه الاطفال، سوال هایی پیرامون علت انتخاب فصول پنجگانه، تفاوت این کتاب و کتاب موسوعه الاحکام الاطفال و ترتیب چیدمان فصول مختلف کتاب مطرح نمود.

در قسمت پایانی این برنامه، نویسندگان کتاب به طرح پاسخ سوال های بیان شده پرداختند و ابراز کردند: با توجه به اینکه هدف از تالیف کتاب، قرار گرفتن به عنوان منبع درسی دانشجویان بود به همین لحاظ باید دو مسئلۀ مهم دربارۀ فهم مخاطب و زمان لازم برای ارائۀ آن در مدت یک ترم تحصیلی مدنظر قرار می گرفت، به همین دلیل سعی شد با اهم و مهم نمودن مطالب، آنچه در دایرۀ دانش و استنباط دانشجویان قرار می گیرد ارائه شود.